Uitzendbureau

PLUS Uitzendbureau: meer dan selecteren

PLUS biedt recruitmentdiensten aan voor een effectieve en innovatieve invulling van de personeelsbehoefte van de organisatie. Je kunt ons zien als sourcing partner, oftewel een afdeling die je organisatie op een effectieve en innovatieve wijze voorziet in de invulling van de personeelsbehoefte en informeert over de arbeidsmarkt. PLUS is een jonge organisatie op het gebied van werving en selectie, uitzenden en payrolling van onder andere technisch, logistiek en (financieel) administratief personeel vanaf mbo-niveau.

Waarom uitzenden?

Wanneer je bijvoorbeeld behoefte hebt aan tijdelijke uitbreiding van het personeelsbestand voor een project, tijdelijke opdracht of seizoensgebonden. Of je wilt graag een verlengde proeftijd. Bij uitzenden stellen wij personeel ter beschikking aan de opdrachtgever. Dat gebeurt op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Jij bepaalt wanneer en hoe lang er iemand nodig is, maar wij dragen zorg voor de werving van de kandidaten.

Waarom werving en selectie?

Recruitment is een vak apart. Je hebt op het moment onvoldoende capaciteit binnen de organisatie om dit proces in goede banen te leiden en toch heb je een aantal vacatures die dringend vervuld dienen te worden. Dan kun je ervoor kiezen om dit over te laten aan een gespecialiseerd bureau met veel kennis van de arbeidsmarkt. Wij verzorgen het recruitmentproces van A tot Z. Van het vaststellen van de vacature, de arbeidsmarktcommunicatie, de selectie van kandidaten totdat je uiteindelijk de juiste kandidaat voor de juiste functie hebt gevonden.

Contact

Ben je benieuwd of wij de juiste nieuwe collega kunnen vinden voor jullie organisatie? Die uitdaging gaan wij graag aan!? Neem contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder.