Uitzendbureau Katwijk

Het overnemen van administratieve zorgen

Uitzendbureau KatwijkDe voornaamste taak van een uitzendbureau is het op zich nemen van de vele arbeidsrechtelijke risico’s en administratieve rompslomp die bij het inhuren van personeel om de hoek komt kijken. Het uitzendbureau draagt bij aan de flexibiliteit van een onderneming. Buiten de schil van eigen werknemers is het in sommige branches verstandig om te kunnen terugvallen om een extra pool van werknemers voor het opvangen van hoogseizoen of absentie. Maar de nadruk kan ook op de administratieve kant van onze samenwerking liggen. Dat wil zeggen: u doet zelf de werving en selectie, wij nemen de personeelszaken waar. Door ons jonge, dynamische team zijn wij altijd in staat maatwerk te leveren.

Snel inspelen op vraag en aanbod

Uitzendbureau Katwijk kan door zijn netwerk aan te spreken snel mensen selecteren, werven en vervangen. Ander voordeel is het vaste uurloon dat een opdrachtgever betaalt. Calculatie van projecten is op die manier een stuk eenvoudiger. Werknemers schrijven zich in bij uitzendbureau Katwijk om verschillende redenen. Het kan zijn dat men op zoek is naar een vaste baan en op deze manier via ons bij een onderneming binnen trachten te komen, maar het kan ook zijn dat men op juist op zoek is naar tijdelijk werk. Voor beide type inschrijvers is plaats bij uitzendbureau Katwijk.

Interesse in Plus-Payroll?

Heeft u interesse in de diensten die wij aanbieden? Wij maken met alle plezier tijd voor u vrij om een goed gesprek te voeren. Dat geldt voor zowel werkgevers als werknemers. De uitzendbranche is een tak van sport die om mensen draait en dat willen we naar buiten uitstralen ook. Zonder onze gedegen administratieve component daarbij onder te belichten uiteraard. Vult u voor meer informatie ons contactformulier in, of belt u ons.

In verband met de nieuwe regels omtrent Corona zijn ook wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Helaas zijn wij iets minder goed bereikbaar dan u van ons gewend bent. Wij reageren zo spoedig mogelijk op berichten en hopen op uw begrip.