Payroll

PLUS Payroll

PLUS Payroll biedt recruitmentdiensten aan voor een effectieve en innovatieve invulling van de personeelsbehoefte van de organisatie. Je kunt ons zien als sourcing partner, oftewel een afdeling die je organisatie op een effectieve en innovatieve wijze voorziet in de invulling van de personeelsbehoefte en informeert over de arbeidsmarkt.

PLUS is een jonge organisatie op het gebied van werving en selectie, uitzenden en payrolling van onder andere technisch, logistiek en (financieel) administratief personeel vanaf mbo-niveau.

Zorgeloos ondernemen, interessant?

Waarom payrolling?

Je zoekt flexibiliteit in je personeelsbestand, maar je wilt zelf zorgdragen voor de werving van nieuwe medewerkers. Risicobeperking en flexibiliteit staan centraal. Je doet je eigen werving en selectie, maar met behulp van payrolling worden de contractuele en administratieve verplichtingen uit handen genomen. De nieuwe medewerker krijgt echter wel waar hij recht op heeft, namelijk een arbeidsovereenkomst met een beloningsregeling conform de eigen bedrijfsregeling/cao.

Ook zijn er per branche verschillende redenen om te payrollen. Ten opzichte van sommige CAO’s kan er namelijk extra voordeel behaald worden uit de payrollconstructie. In feite is het werken met PLUS Payroll interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat je kunt behalen door efficiënter in te kopen. Het maakt daarbij niet uit of het een kortlopend of een lange termijntraject betreft.

Contact

Ben je benieuwd naar waarom payroll op deze punten interessant voor je kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vraag onze payroll tarieven aan.