Payroll Professionals

Uw payroll uit handen met Payroll Professionals 

U heeft een bedrijf met een aantal werknemers, maar niet de tijd of kennis om hier zelf de financiële administratie van bij te houden? Als u Payroll Professionals inschakelt levert u dit een groot stuk extra vrijheid op. U kunt zich bezighouden met het leiden van uw bedrijf, wij zorgen ervoor dat uw mensen betaald worden en dat alle juridische aspecten van uw bedrijf worden afgehandeld. Het gaat dan niet alleen maar om de loonadministratie en salarisverwerking, maar ook om het gehele juridische werkgeverschap.Wat houdt juridisch werkgeverschap precies in?
Als u uw juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan ons, dan bevrijdt u uzelf van een groot aantal zorgen. Wij zijn een payroll bedrijf dat uw gehele personeelsadministratie voor u verzorgt. We hebben het dan over de verwerking van de salaris en de administratie van de lonen, maar ook over de overname van de arbeidsrechtelijke risico’s die bij het werken met personeel komen kijken. U zou Payroll Professionals kunnen zien als de personeelsafdeling van uw bedrijf, met als grote verschil dat wij deze extern voor u uitvoeren.Flexibiliteit voor uw onderneming
Als u Payrolling Professionals inschakelt voor het voeren van de personeelsadministratie van uw onderneming, dan krijgt u in ruil hiervoor een grote vrijheid terug. U bent verantwoordelijk voor het aannemen van personeel en het gehele beleid op het gebied van personeel. Uw medewerkers komen dan wel juridisch gezien in dienst van ons bedrijf, met als gevolg dat ze vallen onder de CAO van de uitzendbranche. Zodoende kunt u in drukke tijden meer mensen in dienst nemen, maar als de rust in uw bedrijf terugkeert zit u niet vast aan dit extra personeel. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Onze contactinformatie vindt u elders op onze website. Wij staan klaar voor al uw vragen, alsmede voor het geven van advies.

Payroll Professionals