Is payroll interessant voor jouw bedrijf?

wel geen winstuitkering uitzendkrachten
Wel of geen winstuitkering bij een contract uitzendbureau?
30 januari 2019
belangrijke voordelen van uitzendkrachten
5 voordelen van uitzendkrachten die u niet wilt missen in uw bedrijf!
30 maart 2019

Is payroll interessant voor jouw bedrijf?

payroll interessant voor jouw bedrijf

Waarom payroll interessant is voor jouw onderneming

Dat payroll interessant is voor verschillende bedrijven, dat is tegenwoordig wel duidelijk. Steeds meer bedrijven kiezen voor payrollaanbieders omdat het makkelijker is om op deze manier een dynamisch personeelsbestand aan te houden. Maar waarom is payroll interessant voor jouw bedrijf en wat zijn de eigenlijke voordelen die je hiermee behaalt?

Wanneer payroll interessant is voor een bedrijf

Payroll is interessant voor alle ondernemers die zorgeloos willen ondernemen. Hierbij kun je vooral denken aan:

  • Het opzetten van een flexibel of dynamisch personeelsbestand;
  • Eigen werving en selectie om de toppers binnen te halen voor jouw onderneming;
  • Geen zorgen om contracten, cao’s of correcte afhandeling;
  • Geen zorgen om het op tijd uitbetalen van lonen en aangifte voor de Belastingdienst.

Vooral de flexibiliteit is een onderdeel dat tegenwoordig onmisbaar is in ondernemingen. Je wilt je bedrijf laten groeien op de momenten dat de markt het toestaat. Mogelijke uitbreidingen moeten binnen korte tijd gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd wil je downsizen wanneer het even niet gaat zoals je dacht. Flexibiliteit en dynamiek zijn de basis van een sterke onderneming. Payroll maakt dit in hoge mate mogelijk en dat is waar kansen liggen.

Hoe groot moet een onderneming zijn om payroll te gebruiken?

Letterlijk elke onderneming kan gebruikmaken van payroll. Het is echter wel zo dat de middelgrootte en grotere bedrijven een extra voordeel hebben bij het gebruik van payroll. Aangezien PLUS op veel grotere schaal werkt, vallen de kosten al snel lager uit voor deze bedrijven. Je hebt minder werk aan het betalen en administreren van lonen. Dat betekent dat mensen hun handen vrij hebben om de dingen te doen die jij écht geregeld wilt hebben binnen je onderneming. En dat levert geld op.

De kleinere bedrijven hebben overigens ook sterk baat bij payroll. Payroll is interessant voor deze bedrijven omdat het groei op korte termijn mogelijk maakt en het aantrekken van vakmensen vereenvoudigt.

Het gemak van payroll is onmiskenbaar

Als ondernemer wil je aan de slag met ondernemen. Het gebrek aan personeel is daarbij een flinke rem op de ontwikkelingen. Door te werken met payroll kun je een flexibel (en groot) personeelsbestand opzetten. Concreet betekent dit gemak. Je kunt alle contractafhandelingen en cao’s gewoon overlaten aan PLUS en je richten op het aantrekken van de juiste mensen. De mensen die jouw onderneming verder laten groeien en de mensen die jij nodig hebt om je targets te halen.

PLUS Payroll zorgt ervoor dat jij weer kunt ondernemen. De redenen payroll interessant is voor jouw onderneming zijn vooral te vinden op het gebied van gemak, meer mogelijkheden om een dynamisch werknemersbestand op te zetten en lagere kosten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact op met PLUS Payroll & Uitzendbureau via mail of telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *