Payroll diensten

How to roll with Payroll diensten

Bent u op zoek naar een geschikte aanbieder van Payroll diensten, maar vraagt u zich af wat hier de voordelen van zijn?

Een aanbieder van Payroll diensten neemt als het ware uw personeel op papier in dienst en wordt hiermee tegelijkertijd juridisch werkgever. Dit houdt in dat uw gehele salarisadministratie en de verzorging van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en jaaropgaven allemaal bij de Payroll aanbieder zijn ondergebracht. Hier heeft u dus als ondernemer geen omkijken meer naar. U bent als ondernemer nog wel zelf verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe medewerkers, het bepalen van hun salarisindicatie en het voeren van beoordelingsgesprekken. Dit komt uiteraard omdat ieder bedrijf hier anders in zal staan. Ook bent u nog steeds zelf verantwoordelijk voor de afdracht van loonbelasting en van premies voor afgesloten sociale verzekeringen.

Wanneer u gebruik maakt van Payroll diensten, is een belangrijk voordeel dat u vooraf weet wat uw personele kosten zullen zijn. U krijgt een helder overzicht over uw financiële situatie, doordat u geen in te vullen aangiftes meer krijgt toegestuurd en ook geen pensioenvoorzieningen voor uw medewerkers meer hoeft te regelen. U krijgt simpelweg meestal eens per kwartaal een factuur vanuit de Payrollers toegestuurd, waarbij het tarief dat u betaalt aan de Payroll service standaard vast staat. Mochten uw medewerkers vragen hebben over de organisatie zelf of over eventuele personeelswijzigingen, dan kunt u ze altijd doorverwijzen naar de Payroll service die professionele dienstverlening biedt op het gebied van personeel en betalingen.

U beperkt met het gebruik van Payroll de chaos die kan ontstaan tijdens het doen van uw personeelsadministratie, terwijl u zeker weet dat de Payroll Service hierin gespecialiseerd is en zich aan alle wetten en regels houdt waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Het is natuurlijk wel zo dat uw kosten wat hoger worden als u gebruik maakt van dit soort diensten, maar het scheelt u echt ontzettend veel tijd. Een zaak waar in principe elke ondernemer altijd een tekort aan heeft.

payroll diensten