Hoe vaak mag je een contract aanbieden via een uitzendbureau?

Worden robots de nieuwe uitzendkrachten?
Worden robots de nieuwe uitzendkrachten?
19 september 2018
wel geen winstuitkering uitzendkrachten
Wel of geen winstuitkering bij een contract uitzendbureau?
30 januari 2019

Hoe vaak mag je een contract aanbieden via een uitzendbureau?

contract aanbieden via uitzendbureau

Hoe vaak mag je een contract aanbieden via een uitzendbureau?

Veel arbeidskrachten aannemen van een uitzendbureau

Stel, je hebt een aantal uitzendkrachten in dienst die je graag een contact aan zou bieden. Of je wil meerdere uitzendkrachten aannemen als vaste medewerkers. In dit laatste geval is het eerst verstandig te weten wie je aanneemt. Dat zal hieronder uitgebreid worden uitgelegd. Maar is er überhaupt een limiet bij het aanbieden van contracten via uitzendbureaus? En geldt dit dan in zijn algemeenheid of per keer? En misschien wel het belangrijkste, hoe neem je als bedrijf contact op met een uitzendbureau? Ook de antwoorden op deze vragen, zullen hieronder worden beschreven.

Wie solliciteren er zoal via uitzendbureaus?

Jou zou het in de eerste instantie niet denken, maar de groep die via uitzendbureaus solliciteert is heel divers. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen met een lagere opleiding, die moeilijk een goed betaalde baan kunnen vinden. Daarentegen zijn er ook hoger opgeleiden die simpelweg geen geluk hebben met van passende banen bij hun niveau vinden. Ook vijftig plussers kunnen vaak moeilijk aan een baan komen. Hiervoor schakelen zij de hulp in van uitzendbureaus. Het is erg typerend dat deze mensen al eerder een vaste baan gehad hebben voor zij contact opnemen met zo’n bureau. Het zijn dus meestal mensen die al enkele jaren ervaring hebben.

Zit er een limiet op contracten aanbieden via uitzendbureaus?

In feite is er geen limiet en kun je onbeperkt contracten aanbieden via uitzendbureaus. Uitzendbureaus werken namelijk voor bedrijven door arbeidskrachten te leveren. Dit betekent dat deze arbeidskrachten indirect voor het bedrijf werken. Bedrijven schakelen vaak de hulp in van uitzendbureaus wanneer de arbeidsmarkt krap is. Dat wil dus zeggen dat de vraag naar arbeid groter is dan het aanbod hiervan. Past deze beschrijving bij jouw eigen situatie als werkgever? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Plus Payroll helpt jou graag verder met het vinden van nieuwe werknemers.

Neem contact met ons op

Zoek jij nou één of meerdere uitzendkrachten die je ook een contract aan zou willen bieden? Of ben je op zoek naar tijdelijke krachten? Neem dan contact op met Plus Payroll uitzendbureau. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Bovendien zijn wij te vinden op verschillende social media accounts. Deze zijn onderaan de webpagina te vinden. Voor onze contactgegevens en voor ons correspondentieadres kun je klikken op het kopje ‘contact’ rechts boven aan de webpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *