De voordelen van werken als uitzendkracht

branches uitzendkrachten
5 branches waar de meeste uitzendkrachten worden ingezet
30 mei 2019
payroll cao
De payroll cao, wat zijn jouw rechten en plichten?
30 juli 2019

De voordelen van werken als uitzendkracht

voordelen werken als uitzendkracht

Dit is waarom jij als uitzendkracht aan het werk wilt!

Werken als uitzendkracht was ooit de manier om geld te verdienen voor mensen die lastig aan het werk kwamen. Tegenwoordig is dit compleet anders. Meer dan zeven miljoen mensen werkten als uitzendkracht de afgelopen tien jaar. Een enorm aantal en dat is goed te verklaren wanneer er gekeken wordt naar de vele voordelen. Want werken als uitzendkracht, daarmee kun je echt goed voor de dag komen!

Werken als uitzendkracht = Direct aan het werk

Heb je ook een hekel aan lange sollicitatierondes waarbij vier of meer rondes gemaakt worden voordat je zelfs maar weet of je de baan krijgt? Werken als uitzendkracht is aantrekkelijk omdat je bijzonder korte lijntjes hebt. Geen lange sollicitatieprocedures, want wanneer we eenmaal weten wie jij bent en wat je kunt, kunnen we direct de plek voor je vinden waar je aan de slag kunt.

Geen 9 tot 5 voor de aankomende 52 weken

Afwisseling is belangrijk, zeker wanneer je waarde hecht aan je loopbaan en de voldoening die je tijdens je werk hebt. Werken als uitzendkracht is dan aantrekkelijk, omdat je hier vaak op veel verschillende plekken kunt werken. Soms zelfs binnen uiteenlopende functies, en dat allemaal in dezelfde maand. Afwisseling, nieuwe uitdagingen en constant nieuwe mensen ontdekken, heerlijk!

Mogelijk vast dienstverband

Geen proeftijd, maar gewoon aan het werk als uitzendkracht bij een bedrijf. En is er na verloop van tijd een bepaalde klik – dan is een vast dienstverband gewoon mogelijk. Veel werkgevers benaderen ons wanneer zij een uitzendkracht in vast dienstverband willen hebben na het inlenen van een bepaald persoon.

Materiaal wordt verschaft

Bepaalde materialen of gereedschappen nodig om een functie uit te kunnen voeren? Dat zijn dan extra kosten… tenzij je werkt voor een goed uitzendbureau natuurlijk. Een goed uitzendbureau zorgt ervoor dat je de juiste trainingen krijgt, net als de materialen en kleding die je nodig hebt om aan het werk te gaan. Zo wordt het niet alleen makkelijk om direct aan de slag te gaan, het is ook mogelijk zonder veel investeringen.

Het netwerk van het uitzendbureau

Kun je geen werk vinden dat bij je past? 90% kans dat dit ons wel lukt. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk met veel ervaring. We weten niet alleen waar op dit moment werk is, we weten ook waar baankansen gaan ontstaan de komende tijd. Met ons uitgebreide netwerk kom je gegarandeerd binnen no-time aan het werk!

Ik ben overtuigd!

Wil je net als miljoenen andere mensen aan de slag als uitzendkracht vanwege de vele voordelen van het werken als uitzendkracht? Bel dan naar 071 40 17 340 of mail ons direct op info@plus-payroll.nl. Ook voor werkgevers die op zoek zijn naar uitzendkrachten natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *