Werkgever.

Geschikte medewerkers vinden… geen sinecure!

Betrouwbaar

Je zoekt een betrouwbare partner die in de personeelsbehoefte kan voorzien. Als werkgever wil je er zeker van zijn dat je op een verantwoorde manier nieuwe medewerkers binnenhaalt. Onze adviseurs zijn allen zeer vakbekwaam en kunnen je hiermee ondersteunen. Voor een juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde technische hulpmiddelen. Uiteraard blijft persoonlijk contact met de kandidaat en de opdrachtgever te allen tijde voorop staan.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze kandidaten te waarborgen, brengen we hun opleiding, werkervaring en gedrag zorgvuldig in kaart. Naar aanleiding hiervan wordt er een kandidatenprofiel opgesteld, zodat je in een beknopt overzicht een helder beeld krijgt van de kandidaat. Om een juiste match te maken, zorgen onze adviseurs ervoor dat er ook een profiel wordt opgesteld van de opdrachtgever. Het is namelijk niet alleen de opdrachtgever die zoekt naar de juiste persoon voor de juiste plek. Wij zoeken ook de juiste plek voor onze kandidaten.

Contact

Ben je benieuwd of wij de juiste nieuwe collega kunnen vinden voor jullie organisatie? Die uitdaging gaan wij graag aan! Neem contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder.