3 redenen waarom jij als eigenaar een payroll & uitzendbureau in wilt schakelen

verschil tussen een werkgever en een payroll werkgever
Het verschil tussen een werkgever en een Payroll werkgever
30 september 2019
goed kandidatenprofiel
Hoe stel je een goed kandidatenprofiel op?
30 november 2019

3 redenen waarom jij als eigenaar een payroll & uitzendbureau in wilt schakelen

payroll uitzendbureau inschakelen

Een payroll & uitzendbureau inschakelen voor jouw bedrijf?

Als eigenaar heb je vaak een lange takenlijst. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden immers. Ook wanneer je veel van de taken uitbesteedt, zijn er veel elementen die herhaaldelijk terugkomen. Zeker wanneer de mensen om je heen hun werk niet goed doen. Een payroll & uitzendbureau kan dan uitkomst bieden. Niet alleen omdat je personeelszaken zo goed als volledig uit kunt besteden, maar vooral omdat je de talenten binnen kunt hengelen die het verschil kunnen maken binnen je bedrijf.

Twijfel je nog? Dan hebben we drie redenen op een rijtje gezet waarom een payroll & uitzendbureau inschakelen een goede optie is voor jou als eigenaar.

1. Je wilt flexibiliteit in je personeelsbestand

Flexibiliteit in het personeelsbestand is een sterke basis voor een gezonde onderneming. Maar dan moet die flexibiliteit wel op de juiste manier vormgegeven worden. Een onderneming vol freelancers en flexwerkers is immers wel flexibel, maar heeft geen enkele zekerheid wanneer het aankomt op het inzetten van personeel.

Met een payroll & uitzendbureau heb je flexibiliteit en zekerheid. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert wat jouw harde eisen zijn en dit bedrijf neemt jouw zorgen over.

2. Je wilt ondernemen, niet constant bezig zijn met personeelszaken

Een factor die we nog te veel zien in het huidige Nederlandse ondernemersland. Eigenaren die lange avonden en weekenden in de papieren zitten. Niet alleen het betalen van de rekeningen en lonen, maar ook het administreren en opvolgen in de richting van de Belastingdienst. Het lijkt een vanzelfsprekende factor, maar dat is het niet. Kun jij inschatten hoeveel tijd je vrij kunt maken wanneer je ervoor kiest om een payroll & uitzendbureau in te schakelen? Grote kans dat het een schrikbarend hoog aantal uren is.

3. Je wilt talent in kunnen zetten op de juiste plek zonder te investeren in recruitment

Het vinden van de juiste talenten is een uitdaging geworden. Concurrenten zoeken immers dezelfde talenten. Recruitment wordt daardoor een kostbaar plaatje in jouw onderneming, zonder grote kansen op succes omdat iedereen op zoek is. Wanneer je een payroll & uitzendbureau inschakelt, kun je direct gebruikmaken van de aanwezige talentenpool. Dat betekent dat je niet zoekt, maar dat je direct vindt. En daarmee maak je het verschil.

Wil je meer weten over wat een payrollbedrijf en uitzendbureau kan betekenen voor jouw onderneming? Neem dan eens contact met ons op zodat we al je vragen kunnen beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *